Over ons

De vijf pluspunten van Vertaalbureau Deutsch & Dutch zijn:

+ Kwaliteit en service
Werk wordt alleen uitbesteed aan gekwalificeerde native speakers, bij voorkeur woonachtig in het land van hun moedertaal. Zij hebben een goede opleiding en enkele jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in een vakgebied. Lees ook: onze werkwijze.

+ Persoonlijke aandacht voor de klant
Het contact met de klant is voor ons meer dan het koel afhandelen van een zakelijke transactie. Ofschoon door onze kleine behuizing bezoek aan kantoor niet mogelijke is, hebben wij echte interesse in de klant en het bedrijf. Daardoor zijn op maat gesneden oplossingen mogelijk, waaronder een passende prijs. Wij denken ook mee met de klant en schromen niet, zelf het initiatief te nemen, wanneer we denken dat er veel gewonnen kan worden met bijvoorbeeld het vooraf corrigeren van de oorspronkelijke tekst.

+  Zorg voor mens en milieu
De zorg voor de mens bestaat niet alleen uit het persoonlijke contact met de klant, maar ook uit collegiale begeleiding van de freelance medewerkers. De jarenlange praktijkervaring als freelance vertaler vormt daarvan de basis.
De zorg voor het milieu bestaat uit een milieubewuste bedrijfsvoering met weinig reizen, gebruik van milieuvriendelijke kantoorartikelen, groene energie en duurzaam bankieren.

+  Geen onderbetaling van freelancers

Al onze vertalers krijgen van ons eerlijke prijs, waar zij van kunnen leven. Wij werken niet met dumping prijzen.
Door iedereen een eerlijke prijs te bieden, blijven vertalers en correctoren gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en werken zij met plezier aan uw opdracht!

+ Een scherpe maar eerlijke prijs
Bij Deutsch & Dutch zijn de overheadkosten laag. De prijs voor een vertaling wordt per document berekend, waarbij scherp op  de kortingmogelijkheden wordt gelet, zonder de kwaliteit van de prijs uit het oog te verliezen. Lees ook: onze werkwijze.


Bezoekadres (alleen op afspraak): 
Ferdinand-Wallbrecht-Straße 62
30163 Hannover 

T:   +49 511-95 488 002
F: op aanvraag
W: www.deutschdutch.nl
E: info@deutschdutch.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 9.00-17.30

Telefonische bereikbaarheid:
Indien wij op het vaste nummer niet bereikbaar zijn, stuur ons dan een e-mail of spreek een boodschap in op de beantwoorder. Wij bellen zo snel mogelijk terug. 

Leverings- en betalingsvoorwaarden
Op de verleende diensten zijn van toepassing de bij voornoemde Kamer van Koophandel gedeponeerde leverings- en betalingsvoorwaarden, die onder de knop Voorwaarden op onze website te vinden zijn.
© Vertaalbureau Deutsch & Dutch Boudewijn Klinkenberg 2002-2016
Vertaalbureau Deutsch & Dutch - Katrin Bosse; W: www.deutschdutch.nl; E: info@deutschdutch.nl